Tarieven en betaling

Digitaaldienst hanteert marktconforme tarieven. Informatie hierover kunt u via het e-mailformulier opvragen. Voor diensten worden ook Bitcoin en Litecoin geaccepteerd (koers gelijk aan de verkoopkoers op Bitstamp.

Bitcoin adres: 14mZiPsMV88tfGa69pXwZRuzRxmWfR4btm
Litecoin adres: LNmpgpsBdHG5VCiXwhnouXt3WMR4eys2vr

Bij spoed geldt een toeslag van € 20,00 per uur op de gewone tarieven. In de avonduren en in het weekend geldt een extra toeslag van € 20,00. "Spoed" houdt in dat een servicemonteur op dezelfde dag of binnen 24 uur na een serviceaanvraag in actie komt. Bij gelegenheid kan in overleg hiervan af worden geweken.

Bij bezoek aan een locatie wordt in ieder geval het eerste halfuur in rekening gebracht. Buiten de regio 's-Hertogenbosch - Vught - Rosmalen worden daarnaast reiskosten berekend, afhankelijk van de afstand. De kilometervergoeding bedraagt € 0,20 per afgelegde kilometer vanaf het kantoor, Kievitsven 24 te Rosmalen (retour). Bij bezoeken buiten een straal van 30 kilometer van kantoor wordt bovendien de helft van de reisuren in rekening gebracht.

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Van particulieren en nieuwe zakelijke klanten wordt contante betaling verlangd. Het is dan ook verstandig in een dergelijk geval voldoende geld in huis te hebben. Bij bestelling van hardware voor een bedrag vanaf € 200,00 of meer dient 50% bij opdracht, en 50% binnen zeven dagen te worden voldaan. Overige facturen dienen binnen twee weken te worden voldaan.