Producten:

Hard- en software algemeen

Avast informatie

Bestel hier Kaspersky Antivirusproducten

Laptops

Hard- en software algemeen

Het assortiment van de hardware en software is vergelijkbaar met dat van de grote hardwareleveranciers. Vanwege de kleinschalige aanpak kunnen wij in veel gevallen meer service leveren.

Voorbeelden:

Complete systemen, laptops, netwerkkaarten, netwerkswitches, draadloze netwerkonderdelen, upgrades van uw systeem (harddisks, processors, geheugen, etc.).

Extra voordelen bij aankoop van een computer bij Digitaaldienst:

- Eén jaar onsite garantie op hardware inbegrepen

Dit betekent dat wanneer er tijdens het eerste jaar een defect optreedt, dit gratis aan huis wordt verholpen.

Antivirus

Sinds januari 2006 is Digitaaldienst reseller van Avast Antivirus. Dit betekent dat u bij ons licenties kunt kopen voor alle antivirusproducten van Alwil Software. Ook Kaspersky Antivirusproducten kunt u bij Digitaaldienst kopen.

Kijk op www.avast.com voor meer informatie waaronder prijzen. U kunt direct bij ons bestellen, bijvoorbeeld via het contactformulier. Levering kan in de meeste gevallen vrijwel direct plaatsvinden.

Laptops

Voor laptops van het betrouwbare merk Toshiba kunt u bij Digitaaldienst terecht. Informeer naar de huidige prijzen en modellen.

Geheugenupgrades

Digitaaldienst is partner van Mapp Multimedia en de online geheugenshop Interngeheugen.com. Klik hier om naar de online shop Interngeheugen.com te gaan.