Online Hulp*

Digitaaldienst verleent Online Hulp via Teamviewer. Gebruik alleen deze versie.

WINDOWS: Klik op de afbeelding hieronder (voor Apple OS X zie in het menu links Diensten en scroll daarna naar beneden):


Digitaaldienst Online Hulp Windows

Computer- of netwerkproblemen? Digitaaldienst lost ze op.

Is uw netwerk enorm traag?

Is dat printprobleem nog steeds niet opgelost?

Heeft u behoefte aan een aanspreekpunt voor uw ICT-zaken?

... dan is het tijd om Digitaaldienst in te schakelen.

*Op uw verzoek kan een medewerker tijdelijk inloggen op uw PC en eventuele knelpunten verhelpen. Dit kan alleen als de PC met internet verbonden is. Voor informatie over de werkwijze, voor een test of om het direct toe te passen in een spoedeisende situatie kunt u Digitaaldienst bellen (zie contact) of klikt u hier. Alleen voor klanten van Digitaaldienst. Online hulp wordt per minuut afgerekend volgens het standaardtarief. Daarnaast wordt per PC een eenmalig bedrag van EUR 5,00 excl. BTW berekend voor licentiekosten. Bij gebruik van deze service gaat u akkoord met de voorwaarden.
Wij lossen uw ICT-problemen op en geven adviezen om ze in het vervolg te voorkomen. Na ruim 22 jaar ervaring is gebleken dat we voor vrijwel elk probleem een degelijke en betaalbare oplossing kunnen bieden.
Bedrijven met 1-30 werkplekken die geen systeembeheerder in dienst hebben of waarvan de systeembeheerder hulp nodig heeft doen vaak een beroep op Digitaaldienst. Door samenwerking met diverse ICT-bedrijven met verschillende expertise kunnen we u op allerlei gebieden helpen, waaronder netwerkbeheer (internetverbindingen, Windows 2016/2019/2022 server, Linux), domeinregistratie en hosting.

Verder kunnen we u adviseren bij het upgraden van uw bestaande computerapparatuur, verkopen we nieuwe en gebruikte computers en laptops, en leggen we UTP- en draadloze netwerken aan. Ook voor het migreren van uw verouderde netwerk naar Windows Server 2022, Windows 11, Office 365 en Azure Cloud, en cloud backups kunt u bij ons terecht.

Digitaaldienst is reseller van WithSecure Antivirus.


Vul het contactformulier in om een bestelling te plaatsen.

Over Digitaaldienst

Digitaaldienst is in 2000 begonnen als stageproject. De bedoeling was een dienstverlenend bedrijf op het gebied van de digitale media op te zetten. Te denken viel aan vertalen via internet en het adviseren van bedrijven over het gebruik van de mogelijkheden van internet, evenals het verlenen van de technische ondersteuning om dit tot stand te brengen. Destijds bleek al snel dat er meer vraag was naar technische ondersteuning dan naar vertaaldiensten, en daarop heeft Digitaaldienst zich dan ook geconcentreerd. Op 30 januari 2001 is Digitaaldienst geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Inmiddels omvatten de activiteiten onder andere het aanleggen van bedrijfs- en thuisnetwerken, waarbij ook nieuwe apparatuur, zoals routers, hubs en switches en nieuwe computers en laptops geleverd worden, evenals software. Daarnaast is het upgraden van bestaande apparatuur een succesvolle activiteit geworden. Andere belangrijke bedrijfsactiviteiten zijn het oplossen van computerproblemen en het zorgen voor adequate back-ups.

Digitaaldienst accepteert ook Bitcoin en Litecoin.